Skanus kreminis desertas, kuriuo galėsite pasigirti kiekvienoje šventėje. Svečiai bus sužavėti! Šis skanaus pyrago receptas iš „YouTube“ kanalo nustebins visus.
Pabandykite paruošti šį skanų desertą ir jis bus kiekvienos šventės žvaigždė!
Jums reikės:
Tešlai:
- 3 kiaušinių
- Žiupsnelio druskos
- 150 g cukraus
- 200 ml pieno
- 200 ml augalinio aliejaus
- 250 g paprastų miltų
- 12 g kepimo miltelių
- 5 ml vanilės esencijos
Šokoladiniam kremui:
- 200 ml plaktos grietinėlės
- 100 g cukraus pudros
- 250 g smulkios varškės
- 5 ml vanilės esencijos
- 100 g šokolado
Vaniliniam kremui:
- 400 ml plaktos grietinėlės
- 3 šaukštų kondensuoto pieno
- 5 g vanilinio cukraus
Pabarstymui:
- Trupinių
- Kakavos
Gaminimo eiga:
- Į dubenį įmuškite 3 kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos.
- Kartu su cukrumi išplakite iki putų konsistencijos.
- Tada supilkite pieną ir išplakite kartu su aliejumi.
- Galiausiai persijotus miltus suberkite kartu su kepimo milteliais ir įlašinkite vanilės esencijos.
- Išmaišykite ir supilkite masę kompaktiškai į 20×30 cm dydžio kepimo formą.
- Prieš tai kepimo formą patepkite aliejumi ir išklokite kepimo popieriumi.
- Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
- Tuo tarpu paruoškite šokoladinį kremą.
- Dubenyje išplakite grietinėlę su cukraus pudra, kad susidarytų tirštas kremas.
- Pertrinkite varškę ir sumaišykite su vanilės esencija ir šokoladu, kurį ištirpinkite vandens vonelėje.
- Viską gerai išmaišykite.
- Iškepusį biskvitą ištraukite iš orkaitės, apverskite ant lėkštės, nuimkite kepimo popierių ir leiskite atvėsti.
- Dabar paruoškite antrą, vanilinį kremą.
- Į dubenį supilkite plakamą grietinėlę, įpilkite 3 šaukštus kondensuoto pieno, suberkite vanilinį cukrų ir išplakite tirštos grietinėlės konsistencijos kremą.
- Iškepto biskvito šonus ir viršų sulyginkite, o trupinius susmulkinkite trintuvu (juos naudokite galutiniam apibarstymui).
- Biskvitą sudėkite į lėkštę, patepkite šokoladiniu kremu ir padėkite į šaldytuvą 30 min.
- Tada išimkite, tolygiai paskirstykite vanilinį kremą, visą viršų apibarstykite trupiniais ir galite ragauti.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: