Malonu ją gaminti! Visai nesudėtinga! O skonis neįtikėtinas!
Ingredientai:
- Vištienos filė – 400 g
- Pekino kopūstai – 200 g
- Agurkas – 1 vnt.
- Saldieji pipirai – 2 vnt.
- Jogurtas – 200 g
- Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai. l.
- Pomidorai – 4 vnt.
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Druska – pagal skonį
- Juodieji pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
- Vištienos filė supjaustykite ne per daug storais gabalėliais (kiekvienas turi sverti apie 100 g). Truputį pamuškite plaktuku. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite ant griliaus keptuvės su 1 valgomu šaukštu alyvuogių aliejaus tol, kol suminkštės. Išimkite mėsą iš keptuvės ir palikite atvėsti.
- Supjaustykite pekino kopūstus (tik lapus) į gabalus. Supjaustykite agurkus ir paprikas juostelėmis. Dėkite daržoves ant pekino kopūstų lapų, pagardinkite pagal skonį.
- Vištienos filė supjaustykite ilgomis juostelėmis. Sudėkite ant daržovių.
- Paruoškite padažą: sumaišykite natūralų jogurtą, 1 valgomą šaukštą alyvuogių aliejaus, druską ir pipirus.
- Padažą užpilkite ant daržovių ir vištienos, ant viršaus uždėkite smulkintą virtą kiaušinį ir pomidorų griežinėlius. Pagardinkite pagal savo skonį. Patiekite iškart!
Gero apetito!