Niekas net nepatikės, kad jam paruošti nereikėjo tešlos, o visas procesas užtruko beveik pusvalandį!
Skanus ir sultingas mėsos pyragas su apetitą keliančia sūrio plutele, iš tikrųjų yra pagamintas iš paprasčiausios baltos duonos. Niekas net nepatikės, kad jam paruošti nereikėjo daryti tešlos, o visas procesas užtruko tik pusvalandį!
O tokio pyrago ingredientų sąrašas yra paprastas ir tikrai viską galima būtų rasti beveik bet kurioje virtuvėje. Jums reikės kepalo šviežios baltos duonos (arba tiesiog šviežios duonos), 150 mililitrų pieno, 300 gramų maltos mėsos, svogūno, 4 kiaušinių, 100 mililitrų pieno, sūrio, pipirų ir druskos.
Pradėkite nuo faršo. Jį sudėkite į gilų dubenį, supjaustykite ten svogūną, įberkite druskos ir pipirų, viską gerai išmaišykite. Tada kepalą duonos supjaustykite vidutinio storumo riekelėmis. Kiekvieną jų pamirkykite piene ir sudėkite į keptuvę vienu sluoksniu, o ant jų viršaus paskirstykite faršą.
Kiaušinius įmuškite į atskirą dubenį, įpilkite į juos pieną, įberkite druskos ir viską suplakite šakute. Gautą mišinį užpilkite ant duonos riekelių su faršu ir padėkite keptuvę ant viryklės.
Viskas iškeps beveik akimirksniu! Po 4 minučių ruošinį apibarstykite tarkuotu sūriu – kai tik jis išsilydys, patiekalą galite patiekti ant stalo.
Vaizdo medžiaga:
Taip pat pabandykite į faršą įdėti keletą keptų grybų. Tai padarys pyragą dar skanesniu!
Skanaus!