Jums reikės:
Tešlai:
- 200 ml šilto pieno
- 1,5 šaukštelio sausų mielių
- 2 šaukštelių cukraus
- 1 šaukštelio druskos
- 2 šaukštų augalinio aliejaus
- 2,5 stiklinių miltų
Įdarui:
- 1 pomidoro
- 1 rauginto agurko
- Virtos dešros
- Česnako
- Žalumynų
- Druskos, maltų juodųjų pipirų ar kitų mėgstamų prieskonių (pagal skonį)
- Šiek tiek majonezo
Kaip gaminti?
- Sumaišykite tešlos ingredientus. Išminkykite tešlą, uždenkite rankšluosčiu ir padėkite į šiltą vietą 40 minučių.
- Minkykite tešlą rankomis, formuokite bandeles ir dėkite ant kepimo skardos.
- Susmulkinkite įdaro ingredientus, dėkite ant paruoštų bandelių.
- Baigiant kepti, galite pabarstyti tarkuoto sūrio.
Skanaus!