Nepakartojamo skonio bandelės su varške, kurių nereikės kildinti! Greitai paruošiama tešla, kurią galite naudoti raguoliams bei pyragams kepti! Puikus itin lengvų ir greitai paruošiamų varškės bandelių, kurių nereikės kildinti, receptas!
Jas galite paruošti su jūsų mėgstamu įdaru. Mes rekomenduojama naudoti varškės su razinomis įdarą.
Taip pat galite išbandyti bandeles su namine uogiene, aguonomis ar riešutais.
Jums reikės:
Tešlai:
- 250 g paprastų miltų
- Šiek tiek druskos
- 100 ml pieno
- 50 ml aliejaus
- 100 g cukraus
- 180 g minkštos varškės
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 pakelio vanilinio cukraus
Įdarui:
- 2 šaukštų cukraus pudros
- 200 g minkštos varškės
- 1 ir 1/2 šaukšto kukurūzų krakmolo
Gaminimo eiga:
Įdarui skirtus ingredientus sumaišykite iki vientisos masės ir atidėkite į šalį.
Kitame dubenyje sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus.
Šią tešlą geriausia būtų užminkyti vakare, kad iki ryto ji galėtų pabūti šaldytuve, bet tai visai nėra būtina.
Galite iš karto iš jos imti formuoti bandeles. Tai tik mūsų patarimas, kad sutaupytumėte daugiau laiko, gamindami tešlą kitai dienai.
Tešlą iškočiokite, supjaustykite stačiakampiais, sudėkite paruoštą įdarą ir apibarstykite razinomis.
Prieš tai rekomenduojame razinas pamirkyti rome, bet galite naudoti ir tiesiai iš pakelio.
Įdarui sumaišykite visus ingredientus.
Suvyniokite arba tiesiog sulenkite ir užspauskite tešlos galus, ir padėkite bandeles ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Dėkite jas į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.
Žinoma, kiekvienam rekomenduojame stebėti kepimą pagal savo orkaitę, todėl kepimo laikas gali šiek tiek skirtis.
Prieš kepant, taip pat rekomenduojame bandeles pabarstyti migdolų drožlėmis.
Paruoštas bandeles apibarstykite cukrumi ir patiekite ant stalo.
Linkime gero skonio!