Braškių sezonas jau visai čia pat, todėl siūlome išbandyti šį puikų braškinį desertą, kurį pasigaminti bus tikrai labai paprasta.
Išbandykite ir įsitikinkite patys!
Jums reikės:
- 200 g šviežių braškių
- Sluoksniuotos tešlos
- Šiek tiek pieno
- Cukraus
Kaip gaminti?
Nuplaukite braškes ir pašalinkite kotelius.
Supjaustykite mažesniais gabalėliais.
Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Sluoksniuotą tešlą paskleiskite ant darbinio paviršiaus.
Eilėmis išdėliokite braškių gabalėlius.
Tarp atskirų eilių palikite vieną laisvą eilutę.
Susukite sluoksniuotą tešlą, o jos kraštą patepkite pienu ir suspauskite kraštus.
Supjaustykite vyniotinį į vidutinio pločio gabalėlius ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Patepkite pienu ir pabarstykite cukrumi.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-30 minučių.
Štai ir viskas.
Skanaus!