Sekmadienis, 24 lapkričio, 2024

Naujausi

Gardus ir neįprastas baklažanų užkandis. Išmėginkite!

Baklažanų užkandžio, kuris gali būti patiekiamas tiek karštas, tiek šaltas, receptas!

Reikės

200 g maltos kiaulienos;

1 baklažano;

1 šaukštelio sojos padažo;

juodųjų pipirų;

malto imbiero;

druskos;

0,5 šaukšto krakmolo;

1 kiaušinio baltymo;

100 g miltų;

1 puodelio pomidorų sulčių;

svogūno.

Gaminimas

Viską, išskyrus miltus, sudėkite į mėsą ir gerai išmaišykite.

Baklažanus perpjaukite per pusę (išilgai) ir supjaustykite gabalėliais į šešis plonus žiedlapius kiniškų lazdelių (pieštukų) pagalba. Jos veikia kaip ribotuvas, neleidžia perpjauti iki galo.

Į kiekvieną žiedlapį įdėkite mėsos įdaro.

Gautus ruošinius išvoliokite miltuose. Perteklius gali nubyrėti.

Kepkite baklažanus iš visų pusių ant mažos ugnies, keptuvę sutepę sviestu.

Tada supilkite stiklinę pomidorų sulčių ir kepkite 10 minučių uždengę dangčiu.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---