Ar mėgstate vištieną? Jei taip, tuomet garantuojame, kad aštrios vištienos kulšelės jums tikrai patiks! Išmėginkite šį receptą ir skaniai pavalgykite!
Ingredientai:
- Vištienos kulšelės – 3 vnt.;
- Augalinis aliejus – 40 ml;
- Medus – 1 arbatinis šaukštelis;
- Druska ir pipirai – pagal skonį;
- Prieskonių mišinys chmeli suneli- pagal skonį;
- Actas 9% – 40 ml.
Gaminimas:
Sumaišykite augalinį aliejų, ištirpintą medų, actą, chmeli suneli prieskonius, druską ir juoduosius pipirus.
Sudėkite vištienos kulšeles ant kepimo skardos arba į kepimo indą, ant viršaus užpilkite gautą marinatą ir palikite 30 minučių pastovėti.
Kepkite kulšeles 190 laipsnių temperatūroje 50-60 minučių. Po pusvalandžio būtinai apverskite kulšeles ir baikite kepti. Skanaus!