Konservuoti arbūzai yra tikrai labai įdomus dalykas! Šie vaisiai puikiai tinka kaip užkandis, tad galėsite jais mėgautis bet kuriuo metu!
Pirmas žingsnis – paruošti stiklainius: išplaukite juos ir išdžiovinkite! Arbūzus nuvalykite, į stiklainį įdėkite porą skiltelių česnako ir šiek tiek aitriosios paprikos.
Tada dėkite supjaustytus arbūzus (vidutinio dydžio gabaliukais) ir pusvalandžiui užpilkite verdančiu vandeniu. Tada supilkite vandenį į puodą ir 1 litrui vandens įdėkite 4 šaukštus cukraus ir 1 šaukštą druskos, tada užvirinkite ir įpilkite 50 gramų acto vienam litrui.
Galiausiai užpilkite šiuo marinatu arbūzus! Užsukite dangtelius, apverskite ir kuo nors uždenkite, kol stiklainiai atvės. Mėgaukitės šiais nuostabiais arbūzais!