Vos kelios akimirkos ir trintuvas šviežius vaisius paverčia stebuklingu gėrimu – kokteiliu.
Gėrimas yra ne tik pasakiškai skanus, bet ir labai sveikas. Persimonų ir apelsinų kokteilis yra saldus ir lengvai rūgštus.
Ingredientai:
didelis apelsinas – 1 vienetas;
persimonas – 3 vienetai;
maltas cinamonas – ½ arbatinio šaukštelio;
šviežio imbiero pagal skonį;
vandens – 50 mililitrų.
Gaminimas:
Nuplaukite ir nusausinkite vaisius.
Nulupkite apelsiną, supjaustykite į gabalus.
Persimonus nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.
Susmulkinkite kiek norite imbiero.
Supjaustytus vaisius sudėkite į trintuvą.
Į trintuvą suberkite maltą cinamoną, įdėkite riekelę šviežio imbiero ir įpilkite vandens.
Mišinį gerai išplakite mikseriu.
Štai ir paruošėte apelsinų ir persimonų kokteilį pagal geriausią receptą!
Skanaus!