Antradienis, 26 lapkričio, 2024

Naujausi

Paprastas triukas, kuris padės padaryti bet kokią mėsą minkštą ir skanią: daugelis apie tai nežino

Paruošti kvapnią mėsą, kuri tirpsta burnoje – ne kiekviena šeimininkė moka. Net kokybiškas produktas gali būti netyčia sugadintas, jei jis nėra tinkamai paruoštas. Tačiau yra paprastas triukas, kurio dėka mėsa visada bus sultinga ir minkšta.

Koks tai triukas?

Nedaug žmonių žino, kad paprasti kavos tirščiai gali būti puikus marinato komponentas. Šis ingredientas naudojamas ruošiant bet kokios rūšies mėsą.

Kava padeda suminkštinti audinio pluoštus, todėl mėsa tampa neįtikėtinai minkšta ir sultinga. Nebijokite sugadinti patiekalo: priešingai, mėsa įgis originalų poskonį.

Kaip teisingai naudoti tirščius

Iš kavos reikia paruošti marinatą. Norint tai padaryti, kavos tirščiai yra sumaišomi dubenyje su nedideliu kiekiu maistinio acto, druskos ir prieskonių.

Vietoj druskos galite dėti sojų padažo. Pastebėtina, kad šiam receptui netinka kava, patiekiama su cukrumi. Ta pati taisyklė galioja gėrimams su pienu ar grietinėle.

Taip pat pasirūpinkite, kad marinatas būtų vandeningos konsistencijos, jog galėtumėte be didesnių sunkumų aptepti mėsos gabaliukus.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Mitai apie papildus: ko dar nežinojote

Maisto papildai - produktas, kuris šiandien egzistuoja labai dažno žmogaus gyvenime. Vieni linkę nuoširdžiai rūpintis savo sveikata, kiti pasiduoda itin primygtinai propaguojamam sveiko gyvenimo...

Vanduo ar pienas neišbėgs, jei su puodu atliksite vieną paprastą triuką

Kiekvienas, mėgstantis gaminti, tikrai yra susidūręs su situacija, kai verdantis vanduo ar pienas bėga per puodo kraštus ir gadina ne tik nuotaiką, bet ir...
---