Dažniausiai ruošiant įvairius patiekalus, žmonės naudoja tik įvairių žolelių lapus, o stiebeliai tuo tarpu keliauja į šiukšliadėžę. Patyrę virėjai jau seniai nedaro šios klaidos, todėl siūlome ir jums perimti šią maisto ruošimo meno taisyklę.
Žolelių stiebelius galite išsaugoti ir vėliau juos naudoti gaminant sriubas, troškinius ir sultinius. Tai suteiks jūsų patiekalui sodresnį skonį ir aromatą.
Tiesa, yra dar viena gudrybė, kad vėliau nereikėtų gaudyti kietų stiebo gabalėlių savo maiste. Prieš juos sudėdami – suriškite į ryšulėlį ir tik tuomet įdėkite į puodą.
Išvirę sriubą ar sultinį – paprasčiausiai ištraukite visą ryšulėlį su stiebais. Taip be vargo pagardinsite savo patiekalus.