Skanūs ir ploni blynai – na, kas galėtų būti skaniau? Atrodytų, paruošti visą krūvą skanių ir puikių blynų yra paprasta. Tačiau tikriausiai kiekviena namų šeimininkė kada nors susidūrė su tuo, kad jos mėgstamas receptas nepavyko ir ne tik pirmasis blynas pasirodė apsvilęs, bet ir visi kiti. Po to susinerviname ir nesuprantame, dėl ko, kai močiutė kepa blynus, jie neprilimpa prie keptuvės.
Kad taip neatsitiktų, namų šeimininkės imasi įvairiausių gudrybių. Dažniausiai į tešlą jos įpila saulėgrąžų aliejaus. Taip, gali būti, kad jis išsaugos blynų struktūrą, tačiau švelnus ir aromatingas jūsų blynų skonis gali būti sugadintas, nes aliejus gali padaryti juos riebesnius. Tačiau yra vienas nuostabus ingredientas, kuris tikrai padės išvengti nusivylimo gaminimo metu. Šį puikų ingredientą naudojo ir mūsų močiutės, kurių blynai yra patys skaniausi pasaulyje.
Šis stebuklingas ingredientas yra įprastas krakmolas, randamas kiekvienoje virtuvėje ar artimiausioje maisto prekių parduotuvėje.
Su juo blynai nepridegs, jie atrodo sodrūs ir rudi, puikiai išlaikys savo formą. Svarbiausia panaudoti reikiamą kiekį krakmolo. Galite naudoti vieną ar du šaukštus krakmolo 200 gramų miltų.
Kaip matote, išradingas yra paprastas ingredientas yra tiesiog krakmolas. Skanių blynų, kurie neprilimpa prie keptuvės! Ir būtinai pasidalinkite šiuo puikiu triuku su savo draugais!