Antradienis, 26 lapkričio, 2024

Naujausi

Visos karamelės gaminimo gudrybės: pagrindinė paslaptis slypi induose

Tortai ir keksiukai su karameliniu įdaru yra nepaprastai skanūs, bet ne mažiau sudėtingai paruošiami desertai.

Vis dėlto, žinodami karamelės gaminimo proceso subtilybes, galite visa tai supaprastinti.

  1. Indai

Pirmoji ir, ko gero, svarbiausia paslaptis – karamelei virti naudojami indai. Kad turinys nepriliptų ir tolygiai išvirtų, turėtumėte naudoti indus su storu dugnu ir sienelėmis.

  1. Sirupas

Daugelis šeimininkių daro klaidą jau ruošdamos būsimos karamelės pagrindą – sirupą. Norint pagaminti sirupą, reikia sumaišyti cukrų ir vandenį, ir padėti ant viryklės. Atminkite: nereikia maišyti sirupo, kol jis užvirs, kad karamelėje neliktų cukraus gumulėlių.

  1. Kremas

Kai sirupas bus paruoštas, reikia įmaišyti grietinėlę. Karamelei tinka riebi grietinėlė, tačiau ji turi būti karšta, nes kitu atveju karamelę gali sutraukti.

  1. Sviestas

Rinkdamiesi karamelės ingredientus, pirkite tik geros kokybės produktus: jei saldus mišinys susisluoksniavo į dvi dalis, tai reiškia, kad naudotas sviestas buvo pagamintas iš augalinių riebalų.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Nedėkite šių žaisliukų ant kalėdinės eglutės: jie jau pasenę ir nepatiks Gyvatei

Iki žiemos švenčių liko visai nedaug laiko! Todėl jau dabar verta galvoti, kaip papuošti kalėdinę eglutę. Specialistai teigia, kad, kaip ir bet kurioje gyvenimo srityje,...

Kaip suvilioti kiekvieną Zodiako ženklą?

Kaip suvilioti kiekvieną Zodiako ženklą? Atraskite jų slaptąjį kodą Ar norite sužinoti, kaip pavergti kažkieno širdį, remiantis jų Zodiako ženklu? Kiekvienas ženklas turi unikalų asmenybės...
---