Sekmadienis, 24 lapkričio, 2024

Naujausi

Kaip tinkamai iškepti mėsą: pravers viena paprasta taisyklė

Tinkamai iškepti mėsą yra tikras menas, nes pasiekti norimą rezultatą dažniausiai yra pakankamai sunku. Kai kuriais atvejais kepama mėsa gali iškepti, bet gražiai neapskrusti, o kartais ji gali apdegti, bet viduje vis dar būti iki galo neiškepusi.

Kad daugiau nesusidurtumėte su tokiomis problemomis, siūlome įsidėmėti vieną paprastą mėsos kepimo taisyklę.

Ji susijusi su ugnies, ant kurios gaminamas patiekalas, stiprumu. Daugelis mano, kad mėsą reikia kepti tik ant silpnos ugnies, tačiau tai – nevisai tiesa.

Ugnies stiprumas turi priklausyti nuo to, kokio dydžio mėsos gabalėliai yra kepami. Jei kepate didelius mėsos kubelius arba didelį ir storą kepsnį – ugnis turėtų būti silpna.

Jei planuojate kepti nedidelius mėsos gabalėlius – reikėtų užkurti stiprią ugnį. Taip pasieksite norimą rezultatą ir išvengsite pridegusios mėsos.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---