Pirmadienis, 25 lapkričio, 2024

Naujausi

Kaip išsaugoti pridegusį puodą? Reikės vos vieno ingrediento

Pridegęs puodas – tikra nesėkmė. Užtenka aukštos temperatūros, akimirkos neatidumo ir nemalonus kvapas greitai pasklis po visą virtuvę ir namus. Ši nesėkmė tikrai yra ištikusi ne vieną pradedantį ir net patyrusį kulinarą.

Įprastai pridega puodo dugnas, dėl ko dažniausiai ir maistas įgauna stiprų degėsių kvapą. Žinoma, tokio maisto tikrai niekas nenorės valgyti, todėl visas turinys nedelsiant keliauja į šiukšliadėžę. O ką reikėtų daryti su puodu? Įprastas šveitimas, mirkymas karštame vandenyje dažniausiai nepadeda. Šiame straipsnyje pasidalinsime su jumis, kuris valymo metodas, nors ir populiarus, visiškai nepateisina lūkesčių, o kuris – daro stebuklus.

Actas ir kepimo soda. Šį metodą surasite aprašytą daug kur internete, tačiau vis dėlto daugelis išbandę praneša, kad išvalyti puodo šių dviejų ingredientų mišinys nepadeda. Taip yra dėl to, kad tiek actas, tiek soda nepasižymi stipriomis valymo savybėmis.

Stebuklingam valymo metodui jums prireiks tik vieno iš šių ingredientų. Visą pridegusio puodo dugną padenkite soda, įpilkite vandens ir viską virkite apie 15 minučių.

Tuomet paimkite medinę mentelę ir nubraukite ja pridegusią vietą. Kaip teigia išbandę šį metodą, pridegimai nuo puodo atsiskiria patys! Tereikia puodą praplauti po tekančiu vandeniu.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---