Mėgstate blynus su mėsa? Tuomet atidžiai perskaitykite šį straipsnį, kad sužinotumėte, ką daryti, kad mėsa blynuose būtų ypač sultinga.
Jei norite pasidaryti blynus su mėsos įdaru, jums reikės:
- maltos mėsos;
- svogūno;
- blynų.
Gaminimas:
Maltą mėsą sudėkite į keptuvę ir užpilkite trupučiu vandens, kad faršas liktų sultingas ir nesudegtų.
Po 20 minučių į mėsą (kartu su vandeniu) sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Svarbu užtikrinti, kad keptuvės dugne liktų šiek tiek skysčio. Troškinkite po dangčiu, kol mėsa suminkštės, kartais pamaišykite. Visa tai užtruks kažkur 15 minučių.
Svarbiausia, kad mėsa neperkeptų. Priešingu atveju įdaras gali nebūti sultingas! Tuomet iškepkite lietinius blynus. Įdėkite į juos mėsos įdarą.
Kai kuriuos blynus galite užšaldyti, kitus iškepkite lydytame svieste ir patiekite. Blynai su sultingu ir skaniu mėsos įdaru yra paruošti! Išbandykite šį receptą ir niekada nenaudosite kitų.
Atrodo, kad viskas yra paprasta, tačiau nedaugelis žmonių žino šį labai paprastą receptą!