Home Įdomybės Visada dėkite svogūnus į šaldiklį. Sužinoję, kodėl, pradėsite daryti tą patį!

Visada dėkite svogūnus į šaldiklį. Sužinoję, kodėl, pradėsite daryti tą patį!

0
Visada dėkite svogūnus į šaldiklį. Sužinoję, kodėl, pradėsite daryti tą patį!

Tai labai aktualu toms moterims, kurios savo ruožtu užsiima maisto ruošimu, saugo savo šeimą nuo nesveikų ir kitų kenksmingų produktų .

Mes žinome, koks tai sunku darbas: ne tik pats gaminimo procesas užima didžiausią laiko dalį, bet ir ieškojimas tinkamų patiekalų, produktų bei naujų būdų juos gaminti.

Siekiant palengvinti šią užduotį, mes siūlome Jums keletą triukų, kurie padės taupyti brangų laiką ir padarys jūsų kulinarinius šedevrus dar skanesnius ir juos bus lengviau gaminti.

Kulinarijos gudrybės

Norėdami lengvai nuimti išvirto kiaušinio lukštą, įdėkite į griežinėlį citrinos arba pusę arbatinio šaukštelio sodos.

Kas gali sugadinti virtus naminius koldūnus? Tiesiog kieta tešla.

Toms, kurios dažnai mėgsta gaminti šį patiekalą, patartina įpilti stiklinę šalto vandens tam tikru momentu į verdantį vandenį, tuo metu, kai verda koldūnai.

Dabar jums nebereikės eiti pas kaimyną, kad pasiskolintumėte kiaušinį kepimui, kurio nebuvimas yra ne pats maloniausias momentas. Pusę subrendusio banano lengvai pakeis kiaušinį.

Taip atsitinka, kad kartais patiekalui trūksta keletos česnako gabaliukų. O česnakų išlukštenimas yra tokia problema!

Mikrobangų krosnelė palengvina užduotį: įdėkite į ją česnaką ir 15 sekundžių laikykite jį ant mažiausios kaitros. Po šio triuko česnakas nusilups labai paprastai!

Dantų siūlas lengvai supjaustys visą tešlą, įskaitant ir pyragą. Šis triukas tinka nekeptai tešlai.

Keptos bulvės yra dažna vakarienė daugelyje šeimų. Jei jūsų šeima nėra išimtis, pabandykite sutaupyti laiko ir aliejaus, paruošdami tik tokias bulves.

Paprastai nuplaukite bulves, jas supjaustykite, sudrėkinkite aliejumi, padruskuokite ir pridėti prieskonių. Kepkite 40 minučių orkaitėje, esant 220 laipsnių temperatūrai – padaryta! Taip pat galite pridėti: kiaulienos, sviesto ar sūrio.

Norint, kad pjaustant svogūnus neverktumėte, pirmiausia įdėkite svogūnus 15 minučių į šaldiklį.

Tikimės, kad padėjome jums atlikti šiek tiek namų reikalų. Jei jums patinka šis straipsnis, pasidalinkite naudinga informacija su draugais!