Home Įdomybės Virtuvės fengšui: kaip sutvarkyti daiktus, kad namuose vyrautų gerovė?

Virtuvės fengšui: kaip sutvarkyti daiktus, kad namuose vyrautų gerovė?

0
Virtuvės fengšui: kaip sutvarkyti daiktus, kad namuose vyrautų gerovė?

Fengšui moko, kad virtuvė yra atsakinga už sveikatą, turtus ir gausą. Teisingas daiktų išdėstymas šiame kambaryje žada gerovę ir laimę namų ūkiui visą gyvenimą.

Tvarka virtuvėje ir visų daiktų teisingas išdėstymas labai svarbu. Ekspertai rekomenduoja virtuvės išdėstymą derinti su pagrindiniais fengšui mokymo principais, kad bėdos ir problemos būtų pamirštos visam laikui. Dėl teisingo virtuvės reikmenų išdėstymo energija namuose pasikeis į gerąją pusę.

1. Virtuvė nėra sandėlis ir jūs turite tai prisiminti. Spintelėse neturėtų būti nereikalingų daiktų, nenaudojamų indų ar sugedusių prietaisų. Kiekvienas daiktas turi būti funkcionalus ir vizualiai kelti malonias emocijas.

2. Didelius daiktus dėkite į apatinius stalčius. Nepageidautina juos laikyti viršutinėse lentynose – jų energija sukels pavojaus jausmą, taip pat galimi nelaimingi atsitikimai.

3. Nenukraukite virtuvės stalviršio daugybe skirtingų daiktų. Net išdėstyti ir sugrupuoti jie sukurs netvarkos jausmą ir įneš į erdvę disharmonijos. Pageidautina, kad visi paviršiai būtų kuo tuštesni ir švaresni.

4. Virtuvėje reikia turėti indelį medaus, kuris reprezentuoja sveikatą ir turtą. Laikykite jį tamsioje vietoje ir gerdami arbatą ar ruošdami įvairius patiekalus, padėkite ant stalo.

5. Virtuvėje turėti šviežių gėlių – puiki idėja. Augalų energija padės pritraukti gerovę į namus. Tačiau džiovintos gėlės, atvirkščiai, laimės neatneš.

fengšui

6. Ant viryklės stenkitės nelaikyti puodų ir kepimo skardų. Jie turėtų būti dedami į atskirą spintelę, kad gaminimo vieta visada būtų švari ir tvarkinga.

7. Magnetukų mėgėjai neturėtų pamiršti, kad spalvinga ženkliukų ir figūrėlių gausa ant šaldytuvo vagia gerą savijautą. Nebūtina išmesti daugybės priminimų apie malonias šventes – juos galima dėti ant magnetinės lentos ir pakabinti kitur.

8. Puiki idėja būtų padėti šviežių vaisių dubenį ant valgomojo stalo centro. Svarbiausia nepamiršti apžiūrėti obuolių, kriaušių ir kitų skanėstų. Jie turi būti be akivaizdžių pažeidimų.

9. Svarbi virtuvės taisyklė – švara. Daiktų išdėstymas atrodys gerai, jei pasirinksite tinkamas spalvas ir naudosite prislopintus atspalvius, vengdami ryškių spalvų.

10. Virtuvė yra maisto gaminimo vieta, todėl neverta joje steigti biuro, laikyti svarbius dokumentus, vaistus ir kitus nereikalingus daiktus. Taip tik sumažės šio kambario energija.