Sudėtis:
Kiaulienos faršas 800 g
Malta vištiena 300 g
Pienas 200 ml
Duona 70 g
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai (malti) pagal skonį
Grietinė 200 ml
Kiaušinių 2 vnt.
Kietasis sūris 150 g
Krapai pagal skonį
Svogūnas 1vnt.
Gaminimas:
Sumaišykite kiaulienos ir vištienos faršą, įdėkite pjaustytų svogūnų.
Išmaišykite duoną, įpilkite 100 ml pieno, įdėkite į smulkintą mėsą.
Likusią pieno dalį supilkite į mėsą, druską ir pipirus.
Suformuokite obuolio dydžio kamuoliukus, viduryje padarykite duobutes ir padėkite ant kepimo skardos. Sutepkite sūrį, sumaišykite su grietine, kiaušiniais ir smulkintomis krapais. Įdėkite į duobutę šį įdarą ir 25–30 minučių kepkite orkaitėje iki 200 laipsnių.