Arbata – gėrimas, populiarus bet kuriuo metų laiku. Daugelis įpratę išgerti po kelis puodelius per dieną, nes šis gėrimas puikiai numalšina troškulį.
Tačiau kai kurie į arbatos puodelį įsideda cukraus. Bet tai didelė klaida. Apie tai, kodėl geriau to nedaryti, papasakojo dietologė Angelica Duval.
Kaip pastebėjo specialistė, cukrus naudingųjų arbatos savybių nesunaikina, tačiau kai žmogus tokį gėrimą geria per dažnai, jis peržengia cukraus normos ribą, tada pradeda kauptis perteklinis svoris, kuris labai apkrauna kasą.
Be to, cukrus gali išprovokuoti uždegimą. Rafinuotas cukrus tik kenkia ir nėra reikalingas organizmui. Todėl geriau jo visiškai atsisakyti. Kaip interviu metu pastebėjo specialistė, saldžių gėrimų, jei tai nėra natūralūs vaisių gėrimai ir sultys, gerti nederėtų.