Mėsos kepimas aliejuje yra gana įprasta. Dažnai pietums valgome tokią mėsą ir gana paprastą garnyrą. Toks patiekalas turėtų būti pašalintas iš vyrų ir moterų, kuriems jau 50 metų, mitybos raciono.
Reikalas tas, kad su amžiumi didėja ligų rizika, kurios apsunkina tokio sunkaus maisto virškinimo procesą. Specialistė pabrėžė, kad negalima valgyti kepto maisto ir galvoti, kad organizmas viską suvirškins.
Visgi reikia atsižvelgti į tai, kad gastritas, diabetas, antsvoris ir kitos sveikatos problemos apsunkins tokį procesą. Jei žmogus negali atsisakyti tokio produkto, rekomenduojama maisto porciją sumažinti per pusę, kad būtų lengviau virškinti. Specialistai pridūrė, kad mėsą geriau kepti ant grotelių, taip pat į patiekalą dėti daugiau žalumynų ir šviežių daržovių, kad būtų mažiau žalos sveikatai.