Naujieji metai visada švenčiami ypatingi. Šeimininkėms ši šventė visada buvo tikras kulinarinių įgūdžių išbandymas. Ruošiantis Jaučio metams, net indai, į kuriuos dėsite vaišes, turi būti specialiai parinkti. Turite tinkamai sutikti Naujuosius metus, kad jie jums būtų sėkmingi.
Ką žada 2021 metai?
Baltasis Jautis simbolizuoja patikimumą, pragmatizmą, stabilumą ir konservatyvumą. Tai reiškia, kad kitais metais žmonių gyvenime nebus grandiozinių pokyčių. Tačiau, kita vertus, stabilumas, ramybė ir klestėjimas pasieks kitą lygį.
Galų gale, kas, jei ne Jautis, pasieks gerą gyvenimą ir jį nuolat išlaikys? Tačiau jei norite pasiekti harmoniją ir klestėjimą, teks sunkiai dirbti. Greito pasisekimo neturėtumėte tikėtis, bet sunkus darbas tikrai duos vaisių. Neverta pradėti naujo projekto, nes Baltasis Jautis nemėgsta didelių pokyčių. Todėl geriau sutelkti dėmesį į tai, kas yra.
2021-ieji taip pat yra Metalinio Jaučio metai, turintys keletą išskirtinių bruožų. Kiti Jaučiai yra santūresni ir slaptesni, bet metalas simbolizuoja laisvę ir atvirą savo jausmų išraišką. Metalas skatina mažiau eksperimentuoti ir suteikia ramiam Jaučiui daugiau veiklos.
Patiekalai Jaučio metams
Taigi, ką reikia pasiruošti norint pradėti kitus metus? Visų pirma, jūs turite suprasti, kad Jaučiai yra žolėdžiai. Žinoma, tai nereiškia, kad turite tapti vegetaru, tačiau šventės metu tikrai reikėtų vengti tam tikrų mėsos rūšių…
Pavyzdžiui, veršienos ir jautienos patiekalai apskritai neturėtų būti ant jūsų naujametinio stalo. Jei jūsų šeima mėgsta šaltieną, šį kartą teks apsieiti be jos. Vertėtų vengti ir želė, pasitikrinkite, iš ko pagaminta jūsų naudojama želatina.
Apskritai, jaučiai mėgsta valgyti gerai ir skaniai, todėl negailėkite skanėstų sau. Tačiau svarbu, kad visi receptai būtų išbandyti jūsų šeimoje ir naudojami daugelį metų. Neplanuokite jokios ypatingos egzotikos ir nereikalingų malonumų, nes konservatorius Jautis tuo nebus patenkintas.
Ant stalo turėtų vyrauti augalinis maistas. Verta paruošti troškintas ar keptas daržoves. Taip pat verta pasigaminti kelias rūšis salotų, bet ne klasikinių su majonezu. Grybų patiekalai taip pat yra labai rekomenduojami. Žuvis ir jūros gėrybės irgi tiks ant jūsų šventinio stalo.
Mėsos patiekalai gali būti gaminami iš paukštienos, ėrienos, kiaulienos ar triušienos. Taip pat nepamirškite vaisių. Rekomenduojame ant stalo patiekti ir įvairaus sūrio, kad padėkotumėte Žiurkei už praėjusius metus.
Sąrašas patiekalų, kuriuos galite gaminti Naujųjų metų šventei:
- Keptos daržovės (paprikos, šparagai, svogūnai, baklažanai, bulvės, pagardintos grybais)
- Šviežios salotos (pomidorai, ridikai, špinatai, agurkai, alyvuogių aliejus)
- Visų rūšių grybų patiekalai (kepti grybai, grybų tyrė, trinta grybų sriuba)
- Žuvis ir jūros gėrybės (be eksperimentų, tik išbandyti patiekalai)
- Vaisiai, desertai
- Karšti ir šalti mėsos patiekalai, bet ne jautiena ir veršiena
Mėsos subproduktai taip pat neturėtų būti ruošiami šventei. Negalima valgyti kepenėlių, inkstų, širdelių ir panašiai. Linkime sėkmingo pasiruošimo ir nuostabių atostogų. Tegul patiekalai džiugina ne tik jūsų šeimą, bet ir Baltąjį Metalinį Jautį.