Šiltėjant orams turbūt kiekvienas iš mūsų galėtų valgyti vien tik arbūzus. Jie puikiai tinka atsigaivinti karštomis dienomis. Vienas geriausių dalykų yra tas, kad arbūzą galite valgyti labai įvairiai. Tačiau yra vienas dalykas, kuris nepatinka daugumai žmonių. Tai – arbūzo pjaustymas. Deja, dažnai dėl to nupjaunama per daug paties vaisiaus.
Tačiau tam yra ir sprendimas! Yra net keli patogūs būdai, kaip pjaustyti arbūzą. Tai neabejotinai daro įtaką valgymo patogumui ir tikimės, kad patarimai jums bus naudingi. Turbūt kiekvienas iš mūsų gražias vasaros dienas sieja su skaniais ir sultingais arbūzais.
Apipjaustykite arbūzą
Apipjaustyti arbūzą nėra lengva. Sunku jį supjaustyti, kad nebūtų nupjaunama per daug vaisiaus. Tikriausiai daugelis žmonių sako, kad geriausia jį perpjauti į dvi dalis, o po to pjaustyti į klasikinius trikampius gabalėlius, kaip pavaizduota aukščiau. Tačiau yra dar geresnių būdų pjaustyti arbūzą.
Protingas arbūzo pjaustymo būdas
Nupjovus visą arbūzo žievę, galime gauti arbūzo rutulį. Kitas būdas yra naudoti elektrinį plaktuvą, nes kodėl gi nepagaminus nuostabaus gėrimo šią vasarą? Arbūzo patiekimo galimybės yra begalinės. Tačiau vienas dalykas yra tikras, kad ir kaip jūs jį supjaustytumėte, jis visada bus toks pat geras!
Žemiau esančiame vaizdo įraše galite matyti keturis puikius arbūzo pjaustymo būdus!
Niekada anksčiau negalvojome, kad arbūzą galima pjaustyti taip sumaniai. Šie būdai yra puikūs! Pasidalinkite šiuo straipsniu su draugais, kurie taip pat mėgsta arbūzus!