Ne veltui Monica Bellucci vadinama italų deive: būdama 53 metų ji turi moterišką figūrą, lieknas kojas ir net atrodo, kad pats laikas ją aplenkia. Moteris sugeba atrodyti porą dešimtmečių jaunesnė, ir be to ji pareiškė, kad ji nėra ta, kuri atsibunda 6 ryte ir bėga į sporto salę.
Tačiau laikas sužinoti, kad viskas priklauso nuo aktorės asmeninės dietos ir to, kokiems produktams ji teikia pirmenybę. Kai skubiai reikia numesti kelis kilogramus, Monica Bellucci renkasi žemiau aprašytą mitybos planą.
Žvaigždžių dieta
Pirmiausiai moteriai labai svarbu, kad jos racione būtų šie produktai: kietųjų kviečių makaronai, pomidorai, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, jūros gėrybės, raudonasis vynas ir aitriosios paprikos.
Jūros gėrybės yra pagrindinis baltymų, omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių šaltinis. Daugelis Holivudo įžymybių visiškai atsisakė raudonos mėsos ir visiškai perėjo prie jūros gėrybių.
Visi pasaulio virėjai alyvuogių aliejų pripažįsta naudingiausiu ir praktiškiausiu. Be jo neįmanoma įsivaizduoti Viduržemio jūros regiono virtuvės, žinomos dėl savo subalansuotumo.
Nereikia net kalbėti apie raudonojo vyno naudą vartojant nedideliais kiekiais (po pusę taurės per dieną), tačiau geriau jį vartoti įprastai, o ne panaudoti maisto patruošime. Širdies ir kraujagyslių sistemai tai yra gėrimas Nr. 1: širdies priepuolis, insultas ir aterosklerozė jus aplenks.
Aitriosios paprikos, pagreitinančios medžiagų apykaitą, ir raudonieji pomidorai, kurių sudėtyje yra antioksidantų, palaikys kūną švarų ir tvarkingą.
Reikia pasakyti, kad Monica Bellucci niekada neapsiribojo maistu, o apie sportą ji pradėjo galvoti tik gimus antrajam vaikui. Prieš svarbią fotosesiją žvaigždė renkasi kitą dietą.
5 dienų dieta
Numeskite svorio greitai, su tikrai malonia dieta. Iš tiesų, Monica Bellucci visiškai nėra tokia, kuri badaus ar valgys tai, kas atrodo nepatrauklu.
1 diena
- Pusryčiai: stiklinė šviežiai spaustų sulčių.
- Pietūs: salotos, pagardintos alyvuogių aliejumi, citrinų sultimis, balzaminiu actu arba natūraliu jogurtu.
- Vakarienė: makaronai su daržovėmis (troškintos morkos, cukinijos, baklažanai, pomidorai, svogūnai ir net agurkai) ir kietas sūris.
2 diena
- Pusryčiai: 200–250 ml neriebaus jogurto.
- Pietūs: du bet kokios rūšies kiaušiniai (plakti kiaušiniai, kietai ar minkštai virti) su sausainiu ar riekele viso grūdo duonos.
- Vakarienė: mėsa su daržovėmis (mėsą ir daržoves dėkite kepti arba į orkaitę, arba viską kepkite ant grilio).
3 diena
- Pusryčiai: stiklinė šviežiai spaustų sulčių.
- Pietūs: bulvių košė su kietu sūriu.
- Vakarienė: makaronai su pomidorų padažu (padažui paimkite pomidorus, konservuotus savo sultyse, ir troškinkite 30 minučių).
4 diena
- Pusryčiai: 200–250 ml neriebaus jogurto.
- Pietūs: nedidelis mėsos ar žuvies gabalėlis (100 g).
- Vakarienė: ryžiai su daržovėmis (geriau ryžius vartoti arba neapdirbtus, arba laukinius).
5 diena
- Pusryčiai: stiklinė šviežiai spaustų sulčių.
- Pietūs: spagečiai su prieskoniais (mairūnas, bazilikas, čiobrelis, raudonėlis, svogūnas).
- Vakarienė: ananasai.
Ši tikrai itališka dieta yra unikali! Dabar jūs žinote, kaip numesti svorio per 5 dienas. Minimalus pasiaukojimas, maksimalus malonumas. Taip pat būtina atsižvelgti į tai, kad porcijos yra mažos, todėl toks meniu taip pat nėra brangus.
Dar vienas patarimas: makaronų geriau nepervirti. Skanaus!