Mitybos įpročiai gali daug ką pasakyti apie žmogų ir jo požiūrį į gyvenimą. Astrologai įvardijo Zodiako ženklus, po kuriais gimsta tikri maisto gurmanai.
Avinas
Avinai yra tikri maisto gurmanai, kurie linkę eksperimentuoti. Jie yra pasirengę išbandyti net labiausiai neįprastus patiekalus ir skonių derinius. Patiekimas jiems yra labai svarbus – Avinas, prieš pradėdamas valgyti, ilgai ir susidomėjęs apžiūrinės patiekalą.
Jautis
Jaučių gyvenime itin stiprus maisto kultas. Jie ilgai klaidžioja po parduotuves, rinkdamiesi produktus – skaito sudėtį, žiūri į galiojimo datą, uosto. Prieš eidami į bet kurią maitinimo įstaigą, jie būtinai išnagrinės meniu ir ieškos atsiliepimų apie jį. Nepaisant tokio kruopštaus pasirinkimo, šio Zodiako ženklo atstovai valgo su dideliu malonumu. Be to, Jaučiui svarbus pašnekovas. Šie žmonės nemėgsta valgyti vieni, nes jiems svarbu su kuo nors aptarti savo skonio pojūčius.
Liūtas
Liūtai niekada neis vakarieniauti į nežinomą vietą. Jiems svarbu viskas – patiekimas, interjeras restorane, aplinka. Jie visada pirmenybę teikia neįprastam virėjo kūriniui, o ne paprastam patiekalui. Liūtai namuose valgo retai, tačiau kartais jiems patinka pasikviesti svečius ir palepinti juos neįprastais skanėstais.
Svarstyklės
Svarstyklės tiesiog mėgsta valgyti ir niekada savęs neriboja. Jos yra pasirengę tai padaryti bet kuriuo paros metu. Šio ženklo atstovai nėra linkę užkandžiauti tarp valgių, jie su malonumu gali valgyti tiek prabangaus restorano patiekalus, tiek greitą maistą. Žinoma, tokia dieta bėgant metams sukelia nutukimą, tačiau ar Svarstyklėms tai rūpi?
Žuvys
Jausmingos Žuvys yra linkusios „pasinaudoti“ stresu ir bloga nuotaika. Jos nemėgsta greito maisto, tačiau niekada neatsisakys užkandžių ir desertų. Astrologai taip pat pažymi, kad Žuvys visada nusiteikusios išbandyti nacionalinės virtuvės patiekalus.