Kaip tapti skaniai gaminančiu virėju? Norėdami tai padaryti, nebūtinai turite įgyti aukštąjį išsilavinimą ar mokytis specialiuose kursuose. Astrologai įsitikinę, kad pakanka gimti po teisingu Zodiako ženklu, ir neturėsite problemų gamindami maistą.
Šiandien pasakojame, kaip jūsų gimimo mėnuo veikia jūsų maisto gaminimo gebėjimus. Patikrinkite, ar jūsų atveju žvaigždės yra tikslios ir kaip jos apibūdina jūsų artimųjų kulinarinius įgūdžius.
Kaip tapti geru virėju?
Kai kurie žmonės net ir neturėdami profesinio išsilavinimo, moka gaminti skanius patiekalus. Atrodo, kad jie turi tikrą talentą, leidžiantį pagaminti skanų stalą, net jei po ranka turite labai mažai produktų. Ar tikrai gimimo mėnuo čia vaidina svarbų vaidmenį?
1. Sausio mėn. (7/10)
7 balai iš 10 rodo, kad sausio mėnesį gimę žmonės yra geri kulinarai. Jų virtuvėje visada karaliauja tvarka, jie viskam turi laiko, patiekalai beveik neprisvyla. Tačiau tokie šefai nemėgsta eksperimentų, retai gamina ką nors naujo. Jie turėtų pamėginti savo šeimą palepinti morkų pyragu ar kivių uogiene. Tačiau vietoj to jie vištieną kepa senamadiškai, o pabodusį obuolių pyragą kepa net ir šventiniam stalui.
2. Vasaris (4/10)
Kam virti, kai galima pagaminti sumuštinį ar užsisakyti picą? Toks požiūris puikiai charakterizuoja šiuos žmones, kuriems kiekvienas pagamintas patiekalas yra panašus į žygdarbį. Nenuostabu, kad gerų virėjų tarp vasario mėnesį gimusių žmonių retai pavyksta sutikti, jie yra nedėmesingi smulkmenoms. Pavyzdžiui, jie dažnai pamiršta net iš keptuvės išimti lauro lapą iš karto po gaminimo. Ir šis apsileidimas beveik visada sugadina pačios sriubos skonį.
3. Kovas (3/10)
Šie žmonės virtuvėje sugeba kurti tik tada, kai turi įkvėpimo. Tačiau tai pasitaiko retai. Neretai kovo mėnesį gimę žmonės maisto gaminimą laiko rutina, šia linkme vystytis nesistengia. Galbūt jie turėtų išbandyti naujus patiekalus, kad susižadintų susidomėjimą gaminti tikrai skanų maistą.
4. Balandis (2/10)
Balandžio mėnesį gimusių kulinarijos knygoje yra tik keli patiekalai, kuriuos jie moka gaminti. Ir tiki, kad apart sąlyginės kiaušinienės ar paprastų sumuštinių jiems nieko nereikia. Be to, šie patiekalai (pagal įdėtas pastangas) pasirodo gana skanūs, nes kiaušinienę ar sumuštinį sunku sugadinti. Įdomesniam dalykui šie žmonės nenori gaišti savo laiko.
5. Gegužė (6/10)
Jie moka laikytis recepto ir visų gaminimo taisyklių. Todėl namiškiai būna visada pamaitinti, ir pamaitinti skaniu maistu. Deja, gegužės mėnesį gimę šefai neskuba meistrauti sudėtingų patiekalų, tad tikėtis iš jų šedevrų beprasmiška. Tačiau šalia tokio žmogaus jūs tikrai nebadausite.
6. Birželis (10/10)
Jie daug žino apie gerą maistą, moka patys gerai gaminti. Net jei atrodo, kad virtuvėje vyksta chaosas, taip nėra. Juk birželio mėnesį gimę žmonės visiškai kontroliuoja situaciją, kai kuria savo šedevrus. Deja, jie dažnai vaišina svečius gardžiais patiekalais, o patys yra priversti tenkintis kažkuo paprastu ir pigiu.
7. Liepa (0/10)
Maisto gaminimas – ne liepos mėnesį gimusiems žmonėms. Žinoma, jie gali paruošti paprastus patiekalus pagal receptus. Tačiau kai reikia ką nors improvizuoti, keisti ir redaguoti, gaunamas neaiškus rezultatas. Nors tarp šių „virėjų“ turbūt yra ir džiugių išimčių.
8. Rugpjūtis (-100/10)
Jie nemėgsta gaminti ir nežino, kaip tai padaryti. Būna, kad žmogus yra labai toli nuo kažkokio konkretaus dalyko. Būtent taip yra su gimusiais rugpjūtį, jei būtų jų valia, jie nė virtuvės bute neįsirengtų. Nors jie nekenčia virtuvės, bet mėgsta skanauti patiekalus, kuriuos gamina įgudęs šefas. Taip pat, jie moka ir gali kritikuoti.
9. Rugsėjis (1/10)
Jei gamina, stengiasi tai daryti iš karto dideliais kiekiais, kad ilgiau neužsibūtų prie viryklės. Ir dar geriau, jei gali užsisakyti maisto ar valgyti kur nors kavinėje.
10. Spalis (11/10)
Tai virtuvės šefai, kuriais žavisi visi. Iš nepastebimų produktų atsargų jie sugeba sukurti kažką nuostabaus. Virtuvėje jie ne gamina, o kuria. Ir kiekvieną kartą šiame procese jiems pavyksta rasti įkvėpimo. Net ir patį sudėtingiausią patiekalą jie puikiai paruošia pabandę pirmą kartą.
11. Lapkritis (8/10)
Aukštasis virtuvės meistriškumas jų negąsdina, jie priima šį iššūkį. Virtuvėje lapkričio mėnesį gimę virėjai nesunkiai valdo visus procesus, o tai nenuostabu. Juk šie žmonės pradeda mokytis pagrindus dar jaunystėje ir sunkiai dirba, kad pakeltų savo lygį kuo aukščiau.
12. Gruodis (-1/10)
Šiuo atveju ką nors sudeginti ar sugadinti yra įprastas dalykas. Visi jų bandymai susidoroti su virykle žlunga apgailėtinai. Dėl to gruodžio mėnesio jubiliatai arba pripranta prie nuolatinių nesėkmių, arba kategoriškai atsisako kulinarinių reikalų.
Pasirodo, geriausi virėjai gimsta birželį, spalį ir lapkritį, o patys blogiausi – liepą, rugpjūtį ir gruodį. Pasakykite man, ar tai atitinka jūsų gyvenimo patirtį? Lauksiu komentarų!