Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Kepta lašiša „Princesė”. Kepsnys prabangiai vakarienei!

Žuvies mėgėjams siūlome iškepti šį patiekalą. Lašiša „Princesė” yra labai minkšta ir sultinga. Išbandykite ir tikrai nesigailėsite. Jūsų svečiai įvertins šio patiekalo skonį.

Jums reikės:

  • Lašišos
  • Svogūnų 5 vnt.
  • Morkų 3 vnt. (vidutinio dydžio)
  • Grietinės 1 nedidelio indelio
  • Majonezo penkių šaukštų
  • Citrinos 1 vnt.
  • Augalinis aliejaus kepimui
  • Druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį
  • Petražolių

Gaminimas:

Nuplaukite lašišą, nusausinkite. Supjaustykite porcijomis. Pagardinkite žuvį druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis bei pabarstykite mėgstamais prieskoniais.

Kelis svogūnus nulupkite, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite, kol suminkštės, suberkite tarkuotas morkas ir dar šiek tiek pakepinkite.

Supjaustykite žalumynus ir sumaišykite su likusiais pjaustytais svogūnais. Grietinę sumaišykite su majonezu. Apvoliokite lašišą grietinės ir majonezo mišinyje ir sudėkite ant kepimo skardos.

Ant žuvies sudėkite morkas su svogūnais ir paruoštais žalumynais. Supilkite likusį majonezo padažą ir kepkite orkaitėje keturiasdešimt minučių 180-200 laipsnių temperatūroje.

Lašiša „Princesė” paruošta! Labai skani, minkšta, švelni, tikrai atitinka savo pavadinimą. Išbandykite!

lašiša „Princesė"

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---