Tortilijos suktinukai su vištiena ir daržovėmis yra lengvai paruošiami. Juos patogu pasiimti su savimi į kelionę, darbą ar papuošti švenčių stalą. Marinato dėka mėsa tampa labai kvapni.
Jums reikės:
- vištienos filė 600 g
- sojos padažas 50 ml
- imbiero šaknis 1 valgomasis šaukštas
- citrinos ½ vnt
- rozmarinas 2 šakelės
- česnakai 3 skiltelės
- čili pipirai 2 vnt
- džiovinti česnakai ½ šaukštelio
- druska pagal skonį
- maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- tortilijos 4 vnt
- lapinės salotos 1 pakuotė
- pomidorai 2 vnt
- švieži agurkai 2 vnt
- sūris 100 g
Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite mėsą, sudėkite į indą marinavimui. Imbierą, česnaką, citriną, čili pipirus susmulkinkite. Rozmarino šakeles palikite nesmulkintas. Sumaišykite visus prieskonius ir sojos padažą. Sumaišykite vištieną su marinatu ir palikite 30 minučių.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C. Sudėkite mėsą su visu marinatu į kepimo indą.
Kepkite vištieną apie 20 minučių.
Kol vištiena kepa, paruoškite daržoves. Pašalinkite šerdis iš pomidorų ir agurkų ir smulkiai supjaustykite. Sutarkuokite sūrį. Vištieną supjaustykite ne per smulkiai, pabarstykite sūriu ir vos minutei nusiųskite į orkaitę, kad ištirptų sūris.
Laikas ruoštis suktinukus. Ant tortilijos dėkite salotų lapus, tada – vištieną ir sūrį. Ant vištienos paskleiskite pomidorus ir agurkus. Suvyniokite.
Suktinukai su vištiena ir daržovėmis paruošti. Juos galite pasiimti su savimi tokius, arba supjaustyti smulkiau.