Šis varškės desertas nuostabus tuo, kad gali būti patiekiamas tiek labai paprastai, tiek ir įmantriai. Jis gardus valgyti vienas, bet galima pridėti ir įvairiausių priedų. O jau papuošimo variantams ribų nėra! Būtinai išmėginkite.
Sudėtis
- 100 ml pieno
- 100 ml kefyro
- 250 g varškės
- 15 g želatinos
- cukraus pagal skonį
- kakavos papuošimui
Paruošimas
Želatiną ištirpinkite piene ir leiskite išbrinkti 15-20 min. Maišytuvu sumaišykite kefyrą su cukrumi ir varške iki vientisos masės.
Pašildykite pieną su želatina ir supilkite į kefyro masę. Gerai išmaišykite. Masę supilkite į paruoštą formą. Padėkite į šaldytuvą 4-5 val.
Patiekite pabarstę kakava. Taip pat galite aplieti karštu šokoladu, papuošti riešutais ar vaisiais. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos!
Lai varškės desertas praskaidrina jūsų dieną!