Mišrainė „Lapės kailis“ su silke yra puikus patiekalas, galintis papuošti Kūčių stalą. Valgis ir atrodo patraukliai, ir yra gardus. Paragaukite jau dabar, kad nuspręstumėte, ar norite šią mišrainę įtraukti į šventinį valgiaraštį.
Sudėtis
1 silkės filė
2 svogūnai
300 g marinuotų pievagrybių
2 virtos morkos
1-2 virtos bulvės
majonezas
Gaminimas:
Mišrainę formuokite sluoksniais ir kiekvieną sluoksnį padenkite majonezu.
1 sluoksnis. Supjaustykite ir sudėkite silkę
2 sluoksnis. Supjaustykite svogūną kubeliais ir pakepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Grybus supjaustykite juostelėmis, apkepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Tada sumaišykite atvėsintus grybus ir svogūnus. Dėkite sluoksnį.
3 sluoksnis. Sutarkuokite bulves stambia tarka. Dėkite sluoksnį.
4 sluoksnis. Sutarkuokite morkas stambia tarka ir sumaišykite su pakepintais svogūnais. Dėkite ant viršaus. Neužmirškite aptepti majonezu.
Mišrainė „Lapės kailis“ su silke paruošta dėti ant stalo.