Ar norite, kad jūsų kotletai visada būtų labai sultingi ir skanūs?
Šiandien mes jums pasakysime labai paprastą triuką, kuris padės greitai ir lengvai paruošti skanius mėsos kotletus.
Šis paprastas triukas patiks kiekvienam.
Kad kotletai būtų labai sultingi ir ypatingai skanūs, reikia pridėti šaukštą garstyčių miltelių arba garstyčių sėklų.
Sudėtis:
- maltos jautienos – 500 gr
- maltos kiaulienos – 500 gr
- bulvės – 3 vnt.
- kiaušinis – 1 vnt.
- svogūnai – 3 vnt.
- garstyčių – 1 valgomasis šaukštas. l
- pienas – 0,5 puodelių
- druskos pagal skonį
- juodieji pipirai (malti) pagal skonį
- vanduo – 3 šaukštai. l
Virimas:
- Sumaišytą kiaulieną sumaišykite su jautiena, įdėkite smulkiai pjaustytų svogūnų, tarkuotų bulvių ant smulkaus trintuvo.
- Supilkite pieno , palikite jį išsipūsti ir išmaišykite įdarą kartu su pienu.
- Įmaišytame kiaušinyje įpilkite garstyčių, druskos ir pipirų ir sumaišykite su malta mėsa. Gerai įmaišykite.
- Uždenkite kotletus ir kepkite juos gerai šildomoje keptuvėje.
- Kepkite ant abiejų pusių, įpilkite truputį vandens ir virkite po dangčiu.