Šis krekerių tortas paruošiamas paprastai ir greitai. Jį galima patiekti kaip užkandį ar net salotas prie pagrindinio patiekalo. Išmėginkite!
Sudėtis:
0,2 kg krekerių
3 virti kiaušiniai
0,1 kg sūrio
0,5 stiklainio konservuotos žuvies
250 g majonezo
pusę svogūno
2 skiltelės česnako
druska
pipirai
Gaminimas:
Virtus kiaušinius nulupkite ir supjaustykite. Sumaišykite juos su majonezu. Atidarykite žuvies konservus ir suminkykite šakute. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Sūrį ir česnaką smulkiai sutarkuokite. Įdėkite majonezo ir viską išmaišykite.
Sudėliokite krekerių tortą. Dėkite krekerius ant lėkštės. Iš jų padarykite gražų ratą. Tada ant viršaus paskirstykite kiaušinių mišinį. Tada vėl krekerius ir padenkite juos majonezu. Tada dėkite žuvį. Pabarstykite svogūnais ir uždenkite krekeriu. Šį sluoksnį padenkite majonezu ir paskirstykite ant viršaus sūrio sluoksnį. Po to uždėkite krekerį ir padenkite majonezu.
Papuoškite likusiu kiaušiniu. Krekerių tortas yra paruoštas! Nakčiai padėkite į šaldytuvą.