Šių salotų recepto prašo visi paragavusieji, jos tokios skanios, kad nepalieka abejingų. Skanios, kvapnios ir pikantiškos salotos nustebins jūsų vaizduotę ir skonio receptorius: viskas taip skanu ir patrauklu. Nereikia nieko išvirti ar kepti iš anksto.
Jums reikės:
- pusės rūkytos vištienos krūtinėlės
- 250 gramų marinuotų agurkų
- 200 gramų marinuotų grybų (puikiai tinka maži pievagrybiai)
- 150 gramų kieto sūrio
- dviejų vidutinio dydžio svogūnų
- šiek tiek rafinuoto saulėgrąžų aliejaus svogūnams kepti
- 3 šaukštų majonezo
Gaminimas:
Nulupkite du vidutinius svogūnus, supjaustykite plonais žiedais ir pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iki aukso rudos spalvos. Tada svogūnus nukelkite nuo ugnies, perkelkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Pusę rūkytos vištienos krūtinėlės filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir perkelkite į gilų dubenį.
Sutarkuokite sūrį vidutinio rupumo tarka ir sumaišykite su vištiena. Nusausinkite marinuotus grybus ir supjaustykite. Taip pat sudėkite į dubenį prie kitų produktų. Agurkėlius supjaustykite griežinėliais. Į dubenį sudėkite agurkus ir jau atvėsintus keptus svogūnus.
Sumaišykite salotas su majonezu. Salotas galite papuošti taip, kaip nuotraukoje: nesmulkintais marinuotais grybais ir marinuotų agurkų griežinėliais. Paruoštas salotas galite iškart patiekti ant stalo ir mėgautis nepakartojamu skoniu.
Skanaus!