Paįvairinkite savo mitybą! Išbandykite ryžius su grybais ir brokoliais.
Šis patiekalas labai gardus ir, svarbiausia, sveikas!
Ingredientai:
ryžiai – 1 puodelis;
svogūnas – 1 vienetas;
pievagrybiai – 500 gramų;
brokoliai – 200 gramų;
augalinis aliejus kepimui;
vanduo – 2 puodeliai;
druskos, juodųjų pipirų – pagal skonį.
Gaminimas:
Susmulkinkite svogūnus ir grybus.
Tada pakepkite pievagrybius su svogūnais augaliniame aliejuje, kol grybai suminkštės.
Suberkite ryžius, pamaišykite ir pakepkite minutę.
Tada užpilkite viską 2 puodeliais vandens, užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 15 minučių, kol išgaruos beveik visas skystis.
Tada suberkite susmulkintus brokolius.
Patiekalą pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, druska ir virkite dar apie 5 minutes.
Skanaus!