Ar mėgstate vištieną? Tada šis receptas jums bus kaip tik!
Sudėtis:
2 pusės vištienos krūtinėlės be kaulų ir odos
1 kiaušinis
2 šaukštai pieno
60 g smulkintų migdolų
30 g džiūvėsėlių
¼ šaukštelio džiovintų česnakų
¼ šaukštelio maltų paprikų
½ šaukštelio druskos
½ šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Gaminimas:
Kiekvieną vištienos krūtinėlę supjaustykite 4–5 juostelėmis ir išmuškite.
Išplakite kiaušinį ir su pienu.
Kitame dubenyje sumaišykite migdolus, džiūvėsėlius, česnaką, papriką, druską ir pipirus.
Įmerkite vištienos gabaliukus į kiaušinių mišinį, tada į migdolų.
Kepkite vištieną apie 20 minučių 200 ° C temperatūroje.
Skanaus!