Daugelis nemėgsta kepenėlių ir atsisako jas valgyti, bet šio pyrago tikrai neatsisakys.
Jums reikės:
Kepenėlės – 500 gramų;
Lašiniai – 100 gramų;
Kiaušiniai – 3 vienetai;
Svogūnas – 1 vienetas;
Morka – 1 vienetas;
Bulvės – 2 vienetai;
Augalinis aliejus – 3 šaukštai;
Manų kruopos – 3 šaukštai;
Krakmolas – 1 šaukštas;
Druska ir pipirai pagal skonį.
Gaminimas:
Kepenėles ir lašinius nuplaukite ir sumalkite per mėsmalę.
Įpilkite manų kruopų ir krakmolo, gerai išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, sutarkuokite morkas. Apkepkite svogūnus su morkomis augaliniame aliejuje.
Bulves sutarkuokite smulkia tarka. Išvirkite kiaušinius ir supjaustykite mažais kubeliais.
Išimkite iš šaldytuvo kepenėles ir sumaišykite su svogūnais, morkomis, tarkuotomis bulvėmis, kiaušiniais, druska, pipirais.
Kepkite pyragą 180 C temperatūroje 30–40 minučių.