Napoleoną” mėgsta beveik visi, nes skonis jo nuostabus.
Tačiau parduotuvėje pyragai paprastai kelia daug abejonių dėl prastos kokybės ar sintetinių ingredientų. Todėl, jei staiga norėjote šventėje atsinešti „Napoleoną“, tačiau nėra laiko kepti kepinius, tada šis receptas jums padės.
Jis vadinamas „Tinginių Napoleonas“.
Šio recepto torto skonis pasirodys tas pats traškus, o jo subtilus kremas ištirps burnoje.
Sudėtis:
- 800 g sausainių „Ausys” arba bet kurių kitų;
- 1 l pieno;
- 4 kiaušiniai;
- 150 g aliejaus;
- 0,5 šaukštai. cukraus;
- 6 šaukštai. l miltai;
- žiupsnelis vanilinio cukraus.
Virimas:
1. Kiaušinius, cukrų, miltus ir vanilinį cukrų. Gerai sumaišykite masę, supilkite pieną.
2. Virkite kremą, nuolat maišydami, kol jis visiškai ištirps. Kai kremas šiek tiek atvės, įpilkite sviesto ir gerai išmaišykite.
3. Suformuojame pyragą: supilkite sausainius į masę ir padėkite juos ant padėklo. Grietinėlė negali būti labai skysta, nepagailėkite užpildami. Ir vis kartokite šį procesą.
Paskutinį sausainių sluoksnį padengiame likusiu kremu. Pabarstykite sausainių trupiniais! Dabar saldžiausias desertas yra paruoštas.
Jums tikrai patiks šis receptas dėl savo skonio ir lengvo paruošimo!