Jums reikės:
miltai – 150 g
cukrus – 150 g
riebi varškė – 300 g
aliejus – 70 g
kiaušiniai – 2 vienetai
1⁄2 šaukštelio kepimo miltelių
cukraus pudra
Gaminimas:
Išsukite minkštą sviestą ir cukrų. Įpilkite varškės ir kiaušinių, plakite iki vientisos masės.
Miltus išsijokite su kepimo milteliais. Viską sumaišykite ir šiek tiek plakite mikseriu. Tešla turi būti tiršta ir plastiška.
Sutepkite formeles sviestu ir sudėkite po maždaug 3/4 formelės. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 35–40 minučių.
Išimkite paruoštus keksiukus iš formelių ir palaukite, kol visiškai atvės, geriau palikti juos kelioms valandoms arba per naktį. Pabarstykite cukraus pudra.