Nuostabiai skanus desertas!
Kiekvienas, kuris mėgsta bananus, tikrai mėgausis šiuo desertu.
Ingredientai:
sausainiai – 300 gramų;
varškė – 300 g;
cukrus – 120 gramų;
grietinė – 100 gramų;
vanduo – 100 gramų;
sviestas – 80 gramų;
želatina – 20 gramų;
bananai – 3-4 vienetai.
Gaminimas:
Rankomis sulaužykite sausainius, tada dar perleiskite juos per mėsmalę.
Į sausainius supilkite ištirpintą sviestą.
Gerai išplakite sviesto ir sausainių mišinį.
Kepimo formelę padenkite kepimo popieriumi.
Sausainių trupinius paskleidžiame į formą ir gerai sutriname. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Želatiną paskleiskite dubenėlyje ir 30 minučių užpilkite šaltu vandeniu.
Į didelį dubenį sudėkite varškę ir grietinę.
Nulupkite bananus.
Į varškę su grietine įmaišykite supjaustytus bananus ir cukrų. Mišinį sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
Išbrinkusią želatiną perpilame į keptuvę ir kaitiname, neviriname.
Į varškės masę supilkite želatiną ir gerai išmaišykite.
Mišinį paskirstykite kepimo formoje ant sausainių sluoksnio ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Iš formelės išimkite varškę, papuoškime ją banano skiltelėmis, supjaustykite griežinėliais ir patiekite.
Bananų pyragas yra paruoštas pagal naują receptą.
Skanaus!