Išbandykite šį gardžios konservuotos sriubos su daržovėmis receptą!
Sudėtis:
500 g pomidorų
500 g morkų
500 g svogūnų
300 g petražolių
500 g saldžiosios paprikos
500 g druskos
Gaminimas:
Svogūnus nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais.
Morkas nulupkite ir sutarkuokite.
Pomidorus keletą minučių pamerkite į verdantį vandenį, tada nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Petražoles susmulkinkite peiliu.
Išvalykite sėklas iš paprikų ir supjaustykite mažais kubeliais.
Sudėkite visas paruoštas daržoves į dubenį, įpilkite druskos ir gerai išmaišykite. Palikite dešimt minučių, kad druska įsigertų.
Sterilizuokite stiklainius. Sudėkite daržoves ir užpilkite marinatu. Užsukite dangtelius.
Galima laikyti kambario temperatūroje.
Skanaus!