Tai atrodo labai patraukliai. O skonis dar geresnis!
Ingredientai:
Saldžioji paprika – 4-5 vnt.;
Vištienos filė – 1 vnt.;
Pomidorai – 3 vnt.;
Keletas svogūnų laiškų;
Krapai;
Jogurtas be priedų – 2 šaukštai;
Kietasis sūris – 150g;
Prieskoniai;
Druska;
Pipirai.
Gaminimas:
Perpjaukite paprikas per pusę ir išvalykite jų vidų. Įdarui supjaustykite vištieną mažais gabalėliais.
Nulupkite pomidorų odeles, panardindami juos į verdantį vandenį ir supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir petražoles.
Sumaišykite pjaustytą vištieną, pomidorus ir žoleles. Įpilkite druskos, pipirų ir papildomų prieskonių pagal skonį. Sudėkite natūralų jogurtą ir sumaišykite.
Paprikas išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir sudėkite į jas įdarą. Pašaukite į įkaitintą orkaitę iki 180-200 laipsnių temperatūros 30 minučių.
Išimkite kepimo skardą ir kiekvieną papriką pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į orkaitę dar 10 minučių, kol sūris išsilydys ir pasidarys plutelė.
Skanaus!