Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Be galo skanių grybų receptas. Išbandykite!

Šis receptas visiškai pakeis jūsų nuomonę apie grybus!

Reikės:

500 g pievagrybių;

2-3 šaukštų sauso baltojo vyno;

2-3 skiltelių česnakų;

alyvuogių aliejaus pagal skonį;

druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Grybus supjaustykite griežinėliais.

Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Suberkite peiliu susmulkintus česnakus ir minutę palaikykite karštame aliejuje.

Sudėkite grybus ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.

Dabar galite pridėti vyno.

Kepkite grybus, kol vynas išgaruos.

Pagardinkite druska. Galima užbarstyti smulkintų petražolių.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---