Home Receptai Desertai Neįprastas ir labai skanus persikų pyragas be pieno produktų!

Neįprastas ir labai skanus persikų pyragas be pieno produktų!

0
Neįprastas ir labai skanus persikų pyragas be pieno produktų!

Šiuolaikiniame pasaulyje yra daugybė dietų ir mitybos schemų, kurių metu atsisakoma pieno produktų. 

Prisimenant populiarius įvairių pyragų receptus, sunku pagalvoti, kad yra variantų be pieno produktų.

Tačiau žemiau rasite gražaus persikų pyrago receptą, kuris tiks žmonėms, kurie nevartoja gyvulinių produktų.

Ingredientai pyragui:

1,5 puodelio miltų;

½ puodelio kokosų aliejaus;

1/3 puodelio kokosų cukraus;

žiupsnelis druskos;

Įdaro ingredientai:

3 šaukštai kokosų aliejaus;

1/3 puodelio kokosų cukraus;

½ puodelio migdolų miltų;

1 šaukštas krakmolo;

½ šaukštelio cinamono;

1 šaukštelio vanilės ekstrakto;

¼ puodelio sojų ar migdolų pieno;

švieži persikai (kiekis priklauso nuo formos ir dydžio).

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite miltus, aliejų, cukrų ir druską, ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Gauta masė turėtų būti lipni.

Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalo, ant viršaus pridėkite šiek tiek miltų ir atsargiai iškočiokite.

Kad tešlą būtų lengviau perkelti į formą, naudokite lankstų plastikinį pagrindą, kurį galima apvynioti aplink kočėlą, o po to išvynioti virš kepimo formos.

Tešlą įdėkite į formą, kraštus prispauskite. Įdėkite į šaldytuvą 20 minučių.

Įdarui sumaišykite visus ingredientus elektriniu maišytuvu. Įpilkite pieno ir vėl sumaišykite. Supilkite atvėsintą kremą į kepimo skardą ant tešlos tolygiai paskirstydami.

Persikus supjaustykite plonais griežinėliais ir užpildykite su jais pyrago vidų. Kepkite pyragą 25-30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite su šaukštu ledų ant viršaus.

Skanaus!