Reikalingi produktai:
150 gramų avižinių dribsnių;
40 gramų medaus;
100 gramų varškės;
3 kiaušiniai;
50 mililitrų kefyro;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
pusė šaukštelio cinamono;
2 obuoliai;
augalinis aliejus;
Gaminimas:
Avižinius dribsnius sumalkite į miltus.
Į dribsnius sudėkite kepimo miltelius ir išmaišykite.
Varškę sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute. Įpilkite medų ir kefyrą, viską išmaišykite elektriniu maišytuvu iki vientisos masės.
Įmuškite kiaušinius, suberkite cinamoną ir viską išplakite. Tada į masę suberkite avižinius dribsnius su kepimo milteliais ir viską išmaišykite.
Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklas ir supjaustykite juos mažais gabalėliais.
Paimkite kepimo indą, ištepkite jį augaliniu aliejumi ir įtieskite kepimo popierių.
Sudėkite paruoštus obuolius ant dugno, o ant viršaus tešlą. Formą šiek tiek pajudinkite, kad tešla tolygiai pasiskirstytų ir dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 30-35 minutes.
Atvėsinkite pyragą ir patiekite.
Skanaus!