Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Dietinis obuolių pyragas be miltų: valgyti galite nors ir kasdien!

Reikalingi produktai:

150 gramų avižinių dribsnių;

40 gramų medaus;

100 gramų varškės;

3 kiaušiniai;

50 mililitrų kefyro;

1 šaukštelis kepimo miltelių;

pusė šaukštelio cinamono;

2 obuoliai;

augalinis aliejus;

Gaminimas:

Avižinius dribsnius sumalkite į miltus.

Į dribsnius sudėkite kepimo miltelius ir išmaišykite.

 

Varškę sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute. Įpilkite medų ir kefyrą, viską išmaišykite elektriniu maišytuvu iki vientisos masės.

Įmuškite kiaušinius, suberkite cinamoną ir viską išplakite. Tada į masę suberkite avižinius dribsnius su kepimo milteliais ir viską išmaišykite.

Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklas ir supjaustykite juos mažais gabalėliais.

Paimkite kepimo indą, ištepkite jį augaliniu aliejumi ir įtieskite kepimo popierių.

Sudėkite paruoštus obuolius ant dugno, o ant viršaus tešlą. Formą šiek tiek pajudinkite, kad tešla tolygiai pasiskirstytų ir dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 30-35 minutes.

Atvėsinkite pyragą ir patiekite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---