Pristatome labai lengvą bulvių paruošimo receptą, net vaikams jis bus visiškai nesudėtingas!
Pakanka nuplautas daržoves sudėti į sūdytą vandenį ir virti.
Virti reikia 30 minučių, ir patiekalas paruoštas. Nulupti bulvių net nebūtina!
O kas, jei vietoj šaukštelio druskos, kaip įprasta, įdėtumėme pusę pakelio?
Sunku patikėti, tačiau šis skanių bulvių receptas tapo daugelio namų šeimininkių mėgstamiausiu.
Bulvių skonis toks, tarsi jos ką tik išimtos iš laužo ir jos nėra labai sūrios!
Ingredientai:
1 kg bulvių;
0,5 kg druskos;
vanduo.
Gaminimas:
Naudojant kempinę, švelniai nuvalykite bulvių paviršių, kad neliktų purvo, bet stenkitės nepažeisti žievelės.
Sudėkite bulves į puodą ir įdėkite 0,5 kg druskos.
Užpilkite bulves litru karšto vandens.
Uždėkite puodą ant viryklės ir uždengite dangčiu. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir dar virkite 25-30 minučių.
Išimkite bulves iš puodo naudodami kiaurasamtį.
Jei ruošiatės patiekti patiekalą iš karto, nuplaukite druską nuo bulvių tekančiu vandeniu.
Pridėkite sviesto, žalumynų, ir mėgaukitės patiekalu!
Skanaus!