Sekmadienis, 10 lapkričio, 2024

Naujausi

Sluoksniuotą tešlą tiesiog užtepu įdaru ir kepu orkaitėje: šeima prašo šį patiekalą ruošti 3 kartus per savaitę!

Puikus užkandis ar greita vakarienė!

Paruoškite šį skanų ir greitą užkandį iš sluoksniuotos tešlos: jūsų šeimai tai tikrai patiks!

Jums reikės:

  • 250 g sluoksniuotos tešlos
  • 100 g pomidorų padažo
  • 6 g raudonėlio
  • 100 g kietojo sūrio
  • 50 g saliamio
  • 50 g kumpio
  • 50 g aštraus arba pipirinio saliamio
  • 30 g pomidorų padažo
  • 20 g parmezano

Kaip gaminti?

Sluoksniuotą tešlą galime paruošti namuose arba naudoti pusgaminį.

Iškočiokite tešlą  į ploną stačiakampį – jei dirbate su jau iškočiota atitirpinta tešla, galite pereiti iškart prie kito žingsnio.

Tešlą ištepkite pomidorų tyre, pabarstykite raudonėliu ir tarkuotu sūriu.

Eilėmis išdėliokite abiejų rūšių saliamį ir susukite.

Užspauskite galus, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Ant viršaus užtepkite pomidorų tyrę.

Pabarstykite raudonėliu, tarkuotu parmezanu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 180 °C apie 30 min.

Supjaustykite ir patiekite.

Skanaus!

Dar vienas receptas

Jums reikės:

  • 350 g kumpio
  • 200 g tarkuoto sūrio
  • 150 g grietinėlės
  • 500 g sluoksniuotos tešlos
  • 1 kiaušinio aptepimui

Kaip gaminti?

Iškočiokite arba ištempkite sluoksniuotą tešlą.

Įdarui paruoškite smulkiai pjaustyto kumpio, tarkuoto sūrio ir grietinėlės mišinį.

Užtepkite juo vieną sluoksniuotos tešlos kraštą, užlenkite galiukus ir susukite.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite 20 minučių 200 °C temperatūroje.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Vyrai tiesiog pameta galvas, kai moterys daro šiuos 3 dalykus

Vyrai ir moterys dažnai traukia vieni kitus dėl įvairiausių priežasčių, tačiau yra tam tikri veiksmai ar elgesio ypatumai, kurie ypatingai veikia vyrų dėmesį. Moterys...

„Mokyklinių” beliašų receptas. Jie paruošiami daug lengviau ir pigiau, nei jūs manote.

Kas prisimena senus gerus laikus, kai mokyklos kavinėje buvo galima pajusti šviežiai keptų beliašų aromatą? „Mokykliniai” beliašai ne tik primena tuos nostalgiškus laikus, bet...
---