Home Receptai Desertai Ypatingai greitai paruošiamas varškės štrudelis: beveik nieko nereikės daryti!

Ypatingai greitai paruošiamas varškės štrudelis: beveik nieko nereikės daryti!

0
Ypatingai greitai paruošiamas varškės štrudelis: beveik nieko nereikės daryti!

Paruošti šį štrudelį yra tiesiog neįtikėtinai paprasta: tereikia supilti tešlą į formą ir pašauti į orkaitę.

Dar mažiau nešvarių indų ir pastangų, o rezultatas tikrai puikus!

Jums reikės:

Biriam mišiniui:

  • 3 stiklinių miltų
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1 pakelio kepimo milteliai
  • 125 g sviesto

Įdarui:

  • 3 varškės pakelių
  • 1 kiaušinio
  • 1 stiklinės cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukrau
  • 500 ml pieno

Neprivaloma:

  • Razinų ar džiovintų vaisių (aš naudojau abrikosus)

Kaip gaminti?

Kepimo skardą išklokite popieriumi.

Dubenyje sumaišykite visus birius ingredientus: miltus, abiejų rūšių cukrų ir kepimo miltelius.

½ mišinio tolygiai supilkite ant kepimo skardos.

Įdarui sumaišykite visus ingredientus – varškę, pieną ir cukrų, kiaušinį ir vanilinį cukrų.

Mišinio konsistencija bus panaši į jogurto.

Sluoksniuokite masę ant tešlos.

Sluoksniuokite razinas ar vaisių gabalėlius.

Suberkite likusį birų mišinį.

Ant viršaus tolygiai paskirstykite supjaustytą sviestą.

Sviestas kepdamas ištirpsta ir gražiai pasiskirsto per visą paviršių.

Jei naudojate razinas, pabarstykite jomis skystą mišinį.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje.

Kepkite maždaug 30-40 minučių.

Skanaus!