Home Mėsos patiekalai Kiaulienos patiekalai Pamirškite pieną ir grietinę: jei kiaulienos pjausnius pamirkysite šiame ingrediente, jie bus  minkšti ir skanūs!

Pamirškite pieną ir grietinę: jei kiaulienos pjausnius pamirkysite šiame ingrediente, jie bus  minkšti ir skanūs!

0
Pamirškite pieną ir grietinę: jei kiaulienos pjausnius pamirkysite šiame ingrediente, jie bus  minkšti ir skanūs!

Labai sunku įsivaizduoti sekmadienio pietus be vištienos sriubos ir kiaulienos pjausnių.

Mes jums papasakosime, kaip paruošti tobulus kepsnius, kokių dar nesate ragavę.

Ruošdami kepsnius tikriausiai juos mirkote piene ir svogūnuose.

Vis dėlto, yra ir dar geresnis pasirinkimas.

Galite naudoti majonezą, kuris yra pats geriausias kiaulienos marinatas.

Kodėl kiaulienos kepsnius rekomenduojama ruošti majonezo padaže?

Kiaulienos kepsniai  yra ikoninis patiekalas. Kone kiekvienas mūsų turi savo unikalų receptą.

Svarbu ne tik šviežia aukštos kokybės mėsa, bet taip pat ir jos priedai, kurie suteikia ypatingą skonį.

Puikus pavyzdys – kiaulienos kepsniai majonezo marinate.

Žinoma, tai nėra visiška naujovė, tačiau tą yra išbandęs tikrai ne kiekvienas mūsų.

Majonezas neabejotinai yra vienas geriausių kiaulienos marinatų.

Mėsa tiesiog tirps burnoje, o marinato gaminimo procesas bus labai paprastas.

Kepsniai bus švelnaus skonio ir sultingi.

Visa tai – dėl majonezo, kuris yra puiki pieno ar grietinės alternatyva.

Išbandykite šį receptą, ir rezultatas jus tikrai maloniai nustebins.

Jums reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 3 valg. š. majonezo
  • Šviežių petražolių
  • Mėgstamų prieskonių
  • Kelių lašų citrinos sulčių

Kaip gaminti?

Ši kiaulienos kepsnių versija tikrai nudžiugins jūsų namiškius ir svečius.

Dubenyje sumaišykite majonezą ir kiaušinius.

Įberkite pipirų, įpilkite citrinos sulčių ir įdėkite šviežių petražolių.

Viską kruopščiai išmaišykite.

Pjaustytą kiaulieną panardinkite į marinatą.

Uždenkite dubenį maistine plėvele  ir padėkite į šaldytuvą trims valandoms.

Kuo ilgiau mėsa marinuojama, tuo geresnis galutinis rezultatas.

Idealu, jei turite galimybę mėsą marinuoti per naktį.

Išimkite iš šaldytuvo ir apvoliokite džiūvėsėliuose.

Kepkite kaip įprasta.

Prieš patiekdami riebalų perteklių nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Tikrai niekada nevalgėte geresnių kiaulienos kepsnių.

Skanaus!