Šį vyniotinį patieksiu ant Velykų stalo: niekas neatspės, iš ko jis pagamintas! Mėgstu skanius ir įspūdingus patiekalus, todėl man labai patiko šis neįprastas vyniotinio receptas. Jūsų svečius tikrai maloniai nustebins šis patiekalas: garantuojame, kad niekas neatspės, iš ko jis pagamintas. Šį vyniotinį paruošite iš tų ingredientų, kuriuos turite savo namuose. Tai – nebrangus ir greitai paruošiamas patiekalas, todėl tikrai rekomenduojame išbandyti.
Jums reikės:
- 4 bulvių
- 200 g sūrio
- 500 g kiaulienos faršo
- 1 svogūno
- 2 raudonųjų paprikų
- 4 česnako skiltelių
- 40 g pomidorų padažo
- 150 ml pomidorų pastos
- alyvuogių aliejaus
- Kmynų
- Čiobrelių
- Maltų juodųjų pipirų
- Druskos
Kaip gaminti?
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sutarkuokite sūrį.
Juo pabarstykite kepimo popierių.
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Griežinėlius išdėliokite ant sūrio.
Apšlakstykite aliejumi, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir druska.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir apkepkite mėsą.
Svogūną, paprikas ir česnaką supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į keptuvę.
Kai daržovės suminkštės, supilkite pomidorų pastą ir pomidorų padažą.
Pagardinkite kmynais, čiobreliais, juodaisiais pipirais ir druska.
Viską kruopščiai išmaišykite.
Ant bulvių dėkite mėsos mišinį.
Suvyniokite, pradėdami nuo trumpesnės pusės.
Ritinio viršų pabarstykite sūriu ir smulkintais laiškiniais česnakais.
Kepkite maždaug 25 minutes iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
Supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!